aktuellt

GLAD SOMMAR!

Styrelsen tar sommarpaus under juli och tillbaka med förnyad kraft i augusti. Sista styrelsemötet innan sommaren hålls den 21 juni. Vi önskar alla anslutna och samarbetspartners en riktigt härlig sommar!

Kontoret håller stängt under vecka 26, 28 och 29 och kommer att vara öppet kortare dagar under vecka 30 och 31.

Skulpturer i bron av Johan Röing och Emelie Sandström. Foto: Johan Röing 2016

AKTUELLT

KKV Monumental har blivit med nya omklädningsskåp för tillfällig förvaring under din vistelse på verkstaden. Kvittera ut nycklar till hänglåsen via kontoret. Krokar kommer också att sättas upp jämte dessa skåp. Hängare samt skohylla finner du i entrén samt i korridoren utanför kontoret.

Var noga med att stänga fönster och dörrar efter er när ni går för dagen. Vi har haft problem med att fåglar flugit in i lokalerna då fönster stått öppna.

Av förekommen anledning vill vi be er att inte blockera våra containrar på gården genom att parkera framför dem. Då går det inte att komma till och tömma.

Element i den mellersta ugnen i keramiken är trasigt och behöver bytas ut. Byte av element görs av Cebex och åtgärdas så snart det går under sommaren, men tills dess kommer ugnen inte gå att köra. Vi beklagar olägenheten.

Vakuumugn har köpts in till gjuteriet. En del i vår digitala utveckling inom 3D-sektorn. Vi arbetar nu vidare med att gjuta av 3D-modeller i PLA till brons. Läs mer om vårt 3D-verkstad Här

Den 10 november ”öppet hus” i samarbete med nätverket kollektivverkstäderna. Vi vänder oss till speciellt inbjudna personer från kulturlivet. Syftet är att visa upp de möjligheter för arbete som finns i våra verkstäder samt att nå ut till nya målgrupper och samarbetspartners. Ansvariga från styrelsen är Ana María Bermeo Ujueta samt Johan Röing.


TIPS, STIPENDIER & GESTALTNINGSUPPDRAG

Konstnärliga gestaltningsuppdrag i Regionens Hus Göteborg och Skövde. Intresseanmälan är öppen fram till och med den 27 augusti.
Läs mer här

Konstpool samlar utlysningar inom kultursektorn
Läs mer här